De grootste in Afro Cosmetics in Nederland!
{"id":6638016659621,"title":"Pure Shea Butter Nederland 150 ml","handle":"pure-shea-butter-nederland-150-ml","description":"\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eAfrican Pure Shea Butter 150 ml\u003c\/strong\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003c\/span\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eOnze\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003e100% natuurlijke (niet gemixt) Shea boter\u003c\/strong\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003ekomt uit Ghana. Tegenwoordig erg populair in de cosmetica-industrie, maar ook als ongeraffineerd product ook\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eerg goed\u003c\/strong\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003evoor\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003euiterlijke verzorging\u003c\/strong\u003e. De werking van Shea Butter zijn:\u003c\/p\u003e\n\u003cul data-mce-fragment=\"1\"\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eWondermiddel tegen een droge huid\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eHelpt bij herstel van beschadigd huid en haar\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eWordt gebruikt bij Psoriasis\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eGeneest littekens\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eHelpt het herstellen van kloven\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eTegen zwangerschapsstriemen\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eHelpt bij spierpijn.\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter is een 100% natuurlijke plantaardige boter, welke bij kamertemperatuur vast is. Shea Butter wordt gewonnen uit de noten van de Shea Boom, ook wel Karité Boom genoemd en groeit in de Afrikaanse Savanne. De Boom staat bekend als de Boom des Levens, vanwege haar vele bijzondere eigenschappen.\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter heeft een ivoorachtige kleur en een rokerige, nootachtige geur. De boter bevat een hoog gehalte aan vitamine A, E en F en is zeer geschikt om de huid te hydrateren, de bloedsomloop te verbeteren en de elasticiteit van de huid te bevorderen. In Afrika wordt Shea Butter al eeuwenlang gebruikt voor de dagelijkse verzorging van huid en haar.\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter is veel te vinden in commerciële crèmes, lotions en zepen, maar de werking van Shea Butter is in deze producten nagenoeg verwaarloosbaar, omdat vrijwel altijd machinaal geraffineerde Shea Butter als ingrediënt wordt gebruikt.\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter die reeds is bewerkt heeft tijdens het verwerkingsproces haar bijzondere kenmerken verloren. Je kunt daarom het beste 100% natuurlijke, ongeraffineerde Shea Butter gebruiken om te genieten van alle voordelen. De wetenschappelijke naam voor Shea Butter is Butyrospermum parkii.\u003c\/p\u003e","published_at":"2021-04-08T18:21:40+02:00","created_at":"2021-04-08T18:21:44+02:00","vendor":"AFRICA PRODUCTS SHOP","type":"SHEA BUTTER","tags":["AFRICAN","BUTTER","NIEUWE PRODUCT","NIEUWE PRODUCTEN","Pure Shea Butter","SHEA","SHEA BUTTER","SHEA BUTTER KOPEN","SHEA BUTTER NEDERLAND"],"price":399,"price_min":399,"price_max":399,"available":true,"price_varies":false,"compare_at_price":null,"compare_at_price_min":0,"compare_at_price_max":0,"compare_at_price_varies":false,"variants":[{"id":39593366421669,"title":"Default Title","option1":"Default Title","option2":null,"option3":null,"sku":"","requires_shipping":true,"taxable":true,"featured_image":null,"available":true,"name":"Pure Shea Butter Nederland 150 ml","public_title":null,"options":["Default Title"],"price":399,"weight":0,"compare_at_price":null,"inventory_management":"shopify","barcode":"","requires_selling_plan":false,"selling_plan_allocations":[]}],"images":["\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0532\/0022\/4421\/products\/PureSheaButterNederland150ml.png?v=1618097130"],"featured_image":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0532\/0022\/4421\/products\/PureSheaButterNederland150ml.png?v=1618097130","options":["Title"],"media":[{"alt":"Pure Shea Butter Nederland 150 ml - Africa Products Shop","id":21127922876581,"position":1,"preview_image":{"aspect_ratio":0.747,"height":2007,"width":1500,"src":"https:\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0532\/0022\/4421\/products\/PureSheaButterNederland150ml.png?v=1617898905"},"aspect_ratio":0.747,"height":2007,"media_type":"image","src":"https:\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0532\/0022\/4421\/products\/PureSheaButterNederland150ml.png?v=1617898905","width":1500}],"requires_selling_plan":false,"selling_plan_groups":[],"content":"\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eAfrican Pure Shea Butter 150 ml\u003c\/strong\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003c\/span\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eOnze\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003e100% natuurlijke (niet gemixt) Shea boter\u003c\/strong\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003ekomt uit Ghana. Tegenwoordig erg populair in de cosmetica-industrie, maar ook als ongeraffineerd product ook\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eerg goed\u003c\/strong\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003evoor\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003euiterlijke verzorging\u003c\/strong\u003e. De werking van Shea Butter zijn:\u003c\/p\u003e\n\u003cul data-mce-fragment=\"1\"\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eWondermiddel tegen een droge huid\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eHelpt bij herstel van beschadigd huid en haar\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eWordt gebruikt bij Psoriasis\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eGeneest littekens\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eHelpt het herstellen van kloven\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eTegen zwangerschapsstriemen\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eHelpt bij spierpijn.\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter is een 100% natuurlijke plantaardige boter, welke bij kamertemperatuur vast is. Shea Butter wordt gewonnen uit de noten van de Shea Boom, ook wel Karité Boom genoemd en groeit in de Afrikaanse Savanne. De Boom staat bekend als de Boom des Levens, vanwege haar vele bijzondere eigenschappen.\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter heeft een ivoorachtige kleur en een rokerige, nootachtige geur. De boter bevat een hoog gehalte aan vitamine A, E en F en is zeer geschikt om de huid te hydrateren, de bloedsomloop te verbeteren en de elasticiteit van de huid te bevorderen. In Afrika wordt Shea Butter al eeuwenlang gebruikt voor de dagelijkse verzorging van huid en haar.\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter is veel te vinden in commerciële crèmes, lotions en zepen, maar de werking van Shea Butter is in deze producten nagenoeg verwaarloosbaar, omdat vrijwel altijd machinaal geraffineerde Shea Butter als ingrediënt wordt gebruikt.\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter die reeds is bewerkt heeft tijdens het verwerkingsproces haar bijzondere kenmerken verloren. Je kunt daarom het beste 100% natuurlijke, ongeraffineerde Shea Butter gebruiken om te genieten van alle voordelen. De wetenschappelijke naam voor Shea Butter is Butyrospermum parkii.\u003c\/p\u003e"}

Pure Shea Butter Nederland 150 ml

Product beschrijving
€3,99
Maximale beschikbaarheid bereikt.
African Pure Shea Butter 150 ml

Onze 100% natuurlijke (niet gemixt) Shea boter komt uit Ghana. Tegenwoordig erg populair in de cosmetica-industrie, maar ook als ongeraffineerd product ook erg goed voor uiterlijke verzorging. De werking van Shea Butter zijn:

  • Wondermiddel tegen een droge huid
  • Helpt bij herstel van beschadigd huid en haar
  • Wordt gebruikt bij Psoriasis
  • Geneest littekens
  • Helpt het herstellen van kloven
  • Tegen zwangerschapsstriemen
  • Helpt bij spierpijn.

Shea Butter is een 100% natuurlijke plantaardige boter, welke bij kamertemperatuur vast is. Shea Butter wordt gewonnen uit de noten van de Shea Boom, ook wel Karité Boom genoemd en groeit in de Afrikaanse Savanne. De Boom staat bekend als de Boom des Levens, vanwege haar vele bijzondere eigenschappen.

Shea Butter heeft een ivoorachtige kleur en een rokerige, nootachtige geur. De boter bevat een hoog gehalte aan vitamine A, E en F en is zeer geschikt om de huid te hydrateren, de bloedsomloop te verbeteren en de elasticiteit van de huid te bevorderen. In Afrika wordt Shea Butter al eeuwenlang gebruikt voor de dagelijkse verzorging van huid en haar.

Shea Butter is veel te vinden in commerciële crèmes, lotions en zepen, maar de werking van Shea Butter is in deze producten nagenoeg verwaarloosbaar, omdat vrijwel altijd machinaal geraffineerde Shea Butter als ingrediënt wordt gebruikt.

Shea Butter die reeds is bewerkt heeft tijdens het verwerkingsproces haar bijzondere kenmerken verloren. Je kunt daarom het beste 100% natuurlijke, ongeraffineerde Shea Butter gebruiken om te genieten van alle voordelen. De wetenschappelijke naam voor Shea Butter is Butyrospermum parkii.