5% Korting op ALLE producten (minimale bestelling van €25)
{"id":7580288483578,"title":"Gold Pure Shea Butter 283 g","handle":"gold-pure-shea-butter-283-g","description":"\u003cp\u003e\u003cstrong\u003ePURE SHEA BUTTER\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eGold Pure Shea Butter 283 g: \u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eGele Shea Butter (Gold Shea Butter)\u003c\/strong\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003c\/span\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003c\/span\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eGold Shea Butter of Gele Shea butter\u003c\/strong\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003eis 100% puur en ongeraffineerd, in een eenvoudig kuipje, vandaar dat we dit tegen een aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden.\u003cbr data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cbr data-mce-fragment=\"1\"\u003eDeze gele,\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eyellow shea butter\u003c\/strong\u003e, is gewone Shea butter uit Ghana maar er wordt tijdens het maken van deze Shea Butter, wortels van de\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eBorotutu boom\u003c\/strong\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003eaan toegevoegd. Dat geeft deze Shea butter de typische gele kleur. De geur van gele shea butter is hetzelfde als normale shea butter, dus natuurlijk en klein beetje aards.\u003cbr data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cbr data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eBorotutu of Burututu\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eBorotutu is een boom uit Afrika, die bekend staat om haar helende eigenschappen. De boom heet ook wel Cochlospermum angolense.\u003cbr data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cbr data-mce-fragment=\"1\"\u003ePure Shea Butter.\u003c\/strong\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003c\/span\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003c\/span\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eOnze\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003e100% natuurlijke (niet gemixt) Shea boter\u003c\/strong\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003ekomt uit Ghana. Tegenwoordig erg populair in de cosmetica-industrie, maar ook als ongeraffineerd product ook\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eerg goed\u003c\/strong\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003evoor\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003euiterlijke verzorging\u003c\/strong\u003e. De werking van Shea Butter zijn:\u003c\/p\u003e\n\u003cul data-mce-fragment=\"1\"\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eWondermiddel tegen een droge huid\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eHelpt bij herstel van beschadigd huid en haar\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eWordt gebruikt bij Psoriasis\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eGeneest littekens\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eHelpt het herstellen van kloven\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eTegen zwangerschapsstriemen\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eHelpt bij spierpijn.\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter is een 100% natuurlijke plantaardige boter, welke bij kamertemperatuur vast is. Shea Butter wordt gewonnen uit de noten van de Shea Boom, ook wel Karité Boom genoemd en groeit in de Afrikaanse Savanne. De Boom staat bekend als de Boom des Levens, vanwege haar vele bijzondere eigenschappen.\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter heeft een ivoorachtige kleur en een rokerige, nootachtige geur. De boter bevat een hoog gehalte aan vitamine A, E en F en is zeer geschikt om de huid te hydrateren, de bloedsomloop te verbeteren en de elasticiteit van de huid te bevorderen. In Afrika wordt Shea Butter al eeuwenlang gebruikt voor de dagelijkse verzorging van huid en haar.\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter is veel te vinden in commerciële crèmes, lotions en zepen, maar de werking van Shea Butter is in deze producten nagenoeg verwaarloosbaar, omdat vrijwel altijd machinaal geraffineerde Shea Butter als ingrediënt wordt gebruikt.\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter die reeds is bewerkt heeft tijdens het verwerkingsproces haar bijzondere kenmerken verloren. Je kunt daarom het beste 100% natuurlijke, ongeraffineerde Shea Butter gebruiken om te genieten van alle voordelen. De wetenschappelijke naam voor Shea Butter is Butyrospermum parkii.\u003c\/p\u003e","published_at":"2022-04-04T16:42:01+02:00","created_at":"2022-04-04T16:42:00+02:00","vendor":"Africa Products Shop","type":"","tags":["AFRICAN","BUTTER","Gold Pure Shea Butter","GOLD SHEA BUTTER","GOLD SHEA BUTTER KOPEN","NIEUWE PRODUCT","NIEUWE PRODUCTEN","SHEA","SHEA BUTTER KOPEN","SHEA BUTTER KOPNE","SHEA BUTTER NEDERLAND","YELLOW SHEA BUTTER"],"price":799,"price_min":799,"price_max":799,"available":true,"price_varies":false,"compare_at_price":null,"compare_at_price_min":0,"compare_at_price_max":0,"compare_at_price_varies":false,"variants":[{"id":42599647674618,"title":"Default Title","option1":"Default Title","option2":null,"option3":null,"sku":"","requires_shipping":true,"taxable":true,"featured_image":null,"available":true,"name":"Gold Pure Shea Butter 283 g","public_title":null,"options":["Default Title"],"price":799,"weight":0,"compare_at_price":null,"inventory_management":"shopify","barcode":"","requires_selling_plan":false,"selling_plan_allocations":[]}],"images":["\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0532\/0022\/4421\/products\/GoldPureSheaButter283g.png?v=1649083321"],"featured_image":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0532\/0022\/4421\/products\/GoldPureSheaButter283g.png?v=1649083321","options":["Title"],"media":[{"alt":"Gold Pure Shea Butter 283 g - Africa Products Shop","id":29453705642234,"position":1,"preview_image":{"aspect_ratio":0.75,"height":577,"width":433,"src":"https:\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0532\/0022\/4421\/products\/GoldPureSheaButter283g.png?v=1649083321"},"aspect_ratio":0.75,"height":577,"media_type":"image","src":"https:\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0532\/0022\/4421\/products\/GoldPureSheaButter283g.png?v=1649083321","width":433}],"requires_selling_plan":false,"selling_plan_groups":[],"content":"\u003cp\u003e\u003cstrong\u003ePURE SHEA BUTTER\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eGold Pure Shea Butter 283 g: \u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eGele Shea Butter (Gold Shea Butter)\u003c\/strong\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003c\/span\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003c\/span\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eGold Shea Butter of Gele Shea butter\u003c\/strong\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003eis 100% puur en ongeraffineerd, in een eenvoudig kuipje, vandaar dat we dit tegen een aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden.\u003cbr data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cbr data-mce-fragment=\"1\"\u003eDeze gele,\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eyellow shea butter\u003c\/strong\u003e, is gewone Shea butter uit Ghana maar er wordt tijdens het maken van deze Shea Butter, wortels van de\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eBorotutu boom\u003c\/strong\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003eaan toegevoegd. Dat geeft deze Shea butter de typische gele kleur. De geur van gele shea butter is hetzelfde als normale shea butter, dus natuurlijk en klein beetje aards.\u003cbr data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cbr data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eBorotutu of Burututu\u003c\/strong\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eBorotutu is een boom uit Afrika, die bekend staat om haar helende eigenschappen. De boom heet ook wel Cochlospermum angolense.\u003cbr data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cbr data-mce-fragment=\"1\"\u003ePure Shea Butter.\u003c\/strong\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003c\/span\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003c\/span\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eOnze\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003e100% natuurlijke (niet gemixt) Shea boter\u003c\/strong\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003ekomt uit Ghana. Tegenwoordig erg populair in de cosmetica-industrie, maar ook als ongeraffineerd product ook\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eerg goed\u003c\/strong\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003evoor\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003euiterlijke verzorging\u003c\/strong\u003e. De werking van Shea Butter zijn:\u003c\/p\u003e\n\u003cul data-mce-fragment=\"1\"\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eWondermiddel tegen een droge huid\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eHelpt bij herstel van beschadigd huid en haar\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eWordt gebruikt bij Psoriasis\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eGeneest littekens\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eHelpt het herstellen van kloven\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eTegen zwangerschapsstriemen\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong data-mce-fragment=\"1\"\u003eHelpt bij spierpijn.\u003c\/strong\u003e\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter is een 100% natuurlijke plantaardige boter, welke bij kamertemperatuur vast is. Shea Butter wordt gewonnen uit de noten van de Shea Boom, ook wel Karité Boom genoemd en groeit in de Afrikaanse Savanne. De Boom staat bekend als de Boom des Levens, vanwege haar vele bijzondere eigenschappen.\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter heeft een ivoorachtige kleur en een rokerige, nootachtige geur. De boter bevat een hoog gehalte aan vitamine A, E en F en is zeer geschikt om de huid te hydrateren, de bloedsomloop te verbeteren en de elasticiteit van de huid te bevorderen. In Afrika wordt Shea Butter al eeuwenlang gebruikt voor de dagelijkse verzorging van huid en haar.\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter is veel te vinden in commerciële crèmes, lotions en zepen, maar de werking van Shea Butter is in deze producten nagenoeg verwaarloosbaar, omdat vrijwel altijd machinaal geraffineerde Shea Butter als ingrediënt wordt gebruikt.\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eShea Butter die reeds is bewerkt heeft tijdens het verwerkingsproces haar bijzondere kenmerken verloren. Je kunt daarom het beste 100% natuurlijke, ongeraffineerde Shea Butter gebruiken om te genieten van alle voordelen. De wetenschappelijke naam voor Shea Butter is Butyrospermum parkii.\u003c\/p\u003e"}

Gold Pure Shea Butter 283 g

Product beschrijving
€7,99
Maximale beschikbaarheid bereikt.

PURE SHEA BUTTER

Gold Pure Shea Butter 283 g: Gele Shea Butter (Gold Shea Butter)

Gold Shea Butter of Gele Shea butter is 100% puur en ongeraffineerd, in een eenvoudig kuipje, vandaar dat we dit tegen een aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden.

Deze gele, yellow shea butter, is gewone Shea butter uit Ghana maar er wordt tijdens het maken van deze Shea Butter, wortels van de Borotutu boom aan toegevoegd. Dat geeft deze Shea butter de typische gele kleur. De geur van gele shea butter is hetzelfde als normale shea butter, dus natuurlijk en klein beetje aards.

Borotutu of Burututu

Borotutu is een boom uit Afrika, die bekend staat om haar helende eigenschappen. De boom heet ook wel Cochlospermum angolense.


Pure Shea Butter.

Onze 100% natuurlijke (niet gemixt) Shea boter komt uit Ghana. Tegenwoordig erg populair in de cosmetica-industrie, maar ook als ongeraffineerd product ook erg goed voor uiterlijke verzorging. De werking van Shea Butter zijn:

  • Wondermiddel tegen een droge huid
  • Helpt bij herstel van beschadigd huid en haar
  • Wordt gebruikt bij Psoriasis
  • Geneest littekens
  • Helpt het herstellen van kloven
  • Tegen zwangerschapsstriemen
  • Helpt bij spierpijn.

Shea Butter is een 100% natuurlijke plantaardige boter, welke bij kamertemperatuur vast is. Shea Butter wordt gewonnen uit de noten van de Shea Boom, ook wel Karité Boom genoemd en groeit in de Afrikaanse Savanne. De Boom staat bekend als de Boom des Levens, vanwege haar vele bijzondere eigenschappen.

Shea Butter heeft een ivoorachtige kleur en een rokerige, nootachtige geur. De boter bevat een hoog gehalte aan vitamine A, E en F en is zeer geschikt om de huid te hydrateren, de bloedsomloop te verbeteren en de elasticiteit van de huid te bevorderen. In Afrika wordt Shea Butter al eeuwenlang gebruikt voor de dagelijkse verzorging van huid en haar.

Shea Butter is veel te vinden in commerciële crèmes, lotions en zepen, maar de werking van Shea Butter is in deze producten nagenoeg verwaarloosbaar, omdat vrijwel altijd machinaal geraffineerde Shea Butter als ingrediënt wordt gebruikt.

Shea Butter die reeds is bewerkt heeft tijdens het verwerkingsproces haar bijzondere kenmerken verloren. Je kunt daarom het beste 100% natuurlijke, ongeraffineerde Shea Butter gebruiken om te genieten van alle voordelen. De wetenschappelijke naam voor Shea Butter is Butyrospermum parkii.